Termeni si conditii /Nota de informare privind prelucrarea datelor personale

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului AUTOMECANICA SCM aflat la adresa https://www.automecanica.eu denumit in continuare “AUTOMECANICA” sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra carora ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti site-ul AUTOMECANICA  si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al site-ului AUTOMECANICA  va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Folosirea, incluzînd vizitarea site-ului https:/www.automecanica.eu (denumit în continuare Site), implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.
Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul site-ului AUTOMECANICA , precum si orice alt material avand legatura cu acesta ca de exemplu, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date apartin AUTOMECANICA SCM si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele https://www.automecanica.eu fara a detine o permisiune scrisa din partea societatii AUTOMECANICA SCM .
Folosirea fara acordul companiei proprietare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul Site-ului, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Site-ului si va putea determina punerea în miscare a unei cercetari penale împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul. Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a AUTOMECANICA SCM
Nota de informare privind prelucrarea datelor personale in cadrul site-ului “AUTOMECANICA SCM”
Site-ul AUTOMECANICA nu solicita o parola sau orice alt tip de indentificare care ar permite accesarea site-ului. Prin intermediul site-ului AUTOMECANICA nu solicitam nici un fel de date cu carater personal si nici nu prelucram date cu caracter personal al oricarei persoane care acceseaza site-ul. Site-ul AUTOMECANICA a fost creat si este destinat informarii generale despre  societatea noastra, locatii, capabilitati si serviciile oferite.
Totusi pentru informarea Dvs.
Regulamentul European recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):
1. Dreptul la informare
2. Dreptul de acces la date
3. Dreptul la ștergerea
4. Dreptul la rectificarea datelor.
5. Dreptul la restricționarea datelor.
6. Dreptul la portabilitatea datelor
7. Dreptul la opoziție.
8. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.+40.318.059.211/+40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact: achizitii@automecanica.eu sau la adresa Str. Fainari nr 26 bloc 50 parter sect 2 Bucuresti. Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale. Vezi contact DPO.
Dacă nu esti mulțumit de răspunsul nostru, poti face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.